- 0
[Rozwiązane]Problem z wejściem na serwer przez udostępnienie rodzinne steam (Family sharing)
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
Asked by
Majkelos2137,
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Question
Majkelos2137
Witam, bodajże dzisiaj w nocy lub wczesnym rankiem zostało zablokowane wejście na serwer przez udostępnienie gierki na Steam. Jest to na pewno dziwny ruch, a tym bardziej niezrozumiały bo na przykład w mojej sytuacji zablokowało to gre braciakowi któremu udostępniłem gierke na czas kiedy mnie nie ma w domu żeby po prostu nie grał na moim koncie, bo nie chce żeby mi jakiegoś przypału narobił u kogoś czy konfliktów z kimś. Wychodzę z propozycją (Jeżeli jest taka możliwość) Dodania jego SteamID / Konta Steam na whiteliste lub chociażby wyłączenie tego, bo jednak zostało to dodane dopiero teraz, a przez X lat nie było z tym zadnego problemu i każdy mógł na spokojnie sobie pograć poprzez udostępnianie biblioteki gier steam. Dorzucam ss z jego profilu na potwierdzenie, że jeszcze wczoraj mógł normalnie grać https://imgur.com/a/5sSHEUd
Edited by Majkelos2137Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts