Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]Problem z uruchomieniem gry

Efoo11

Pytanie

Witam, po uruchomieniu gry i wejściu na serwer chciałem zmienić czułość myszy. Kiedy to zrobiłem coś dziwnego stało się z grą, tak jakby ją wywaliło. Wyłączyłem proces i nawet zresetowałem komputer jednak gra do tej pory nie chce się uruchomić. Ekran dostaje nagle epilepsji po czym uruchamia się puste okienko z grą i nic nie mogę z tym zrobić. Proszę o pomoc :)

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć pierwsza rzecz to dodanie gry z poza steam do biblioteki gry następnie jak już będziesz miał magicznego cracka w bibliotece daj prawym przyciskiem myszy na niego następnie właściwości , tam będzie opcja  ,,Inne opcje uruchomienia'' wpisujesz w okienko które Ci wyskoczy wpisujesz taki skrypt -force-d3d9  powinno zadziałać :) 

A jeśli chcesz lepiej opisane zauważyłem że taki poradnik jest na forum 

a o to jego odnośnik ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...