Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane]Crashowanie gry po kilku minutach grania.

mantanatec

Pytanie

Siema, pobrałem hurtworlda z tej strony i wszystko elegancko było. Grałem sobie może z 3-5 minut po czym gra się crashuje i wyskakuje, że nie odpowiada. Reinstall nie pomógł, reset komputera również, wpisywanie -force-d3d9 też nie działa. Zmiania opcji grafiki i zabawa ustawieniami w grze również nie przyniosła poprawy. Proszę, nie proponować typowej pomocy informatycznej typu: "sprawdź sterowniki", "kup nowy komputer", "zrób formata". Specyfikacja komputera myślę, że też tutaj dużo nie da w rozwiązaniu problemu. Mogę wspomnieć, że używam windowsa 7 64bit.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

-Masz lapka czy stacjonarke ?
- Kiedy Ci się to stało ? po wymianie czegoś po aktualizacji czy z dnia na dzień ?
-Sprawdź sobie temperaturę procka i karty podczas grania. Może być tak , że Ci się przegrzewa i dlatego
- jeżeli temperatura jest zgodna to sprawdź spójność plików
- Jeżeli spójność plików nie pomoże odinstaluje + usuń ręcznie to co się nie odinstalowało i zainstaluj na nowo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...