Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Shaft

Shaft

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Shaft

UniqueID: xchWwZe6+AqZUoNUYF/js3lwGV8=

Pierwsza Wizyta: Grudzień 2016

Data urodzenia: 29.07.1994

Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: 8/10

Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: 6/10

Kariera na TS3: (Jakie funkcje pełniłeś/aś na Serwerach i co to były za Serwery) Własny serwer

Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Posiadam rangę admina HW w tej sieci serwerów. Razem z moją drużyną spędzamy dość dużo czasu na tym TS.

Rozmiar buta: 48

Kilka słów o sobie: (Minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Mam na imię Michał i mam 23 lata. Interesuję się komputerami, gdyż taki mam zawód oraz jestem fanem marki BMW przez co w kręgu moich zainteresowań znalazly się samochody oraz tuning. 

Czas na TS: 5-10h everyday.

Co zmieniłbyś na Serwerze: Według mnie nic nie trzeba zmieniać.

Co chciałbyś robić: (Za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) Nadawać rangi, rejestrować oraz tworzyć kanały dla użytkowników.

witam jestem jak najbardziej na tak znam go z gry i zawsze pomoże a tak samo wszystko wytłumaczy wiec czuje ze na ts3  będzie tak samo. Jeżeli chodzi o jego server ts znam go używalem go do komunikacj w różnych grach i szczerze jak bym  mogł to bym go polecił ale go już chyba nawet nie ma ponieważ korzystam z wielu innych jego największy plus wiek oraz bardzo dobre używanie umiejętności oraz że tak powiem rozumu do wykonywania jego obowiązku wiec powodznia i mam nadzieje ze rozkręcisz tego ts jak tamtego :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...