Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] PJv

PJv

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PJv

UniqueID: OLyqAHNMRu9aqvKi11ypJVZzki0=

Pierwsza Wizyta: Grudzień 2016 dokładnie 29 grudzień

Data urodzenia: 03.08.1999Wiedza o tsi

Co zmieniłbyś na Serwerze: Aktualnie jest napr

e od strony Usera [1-10]: 9/10

Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: 8/10

Kariera na TS3: Miałem własny serwer + byłem adminem na kilku TS

Dlaczego ten TS?: Ponieważ jestem już na nim bardzo długo i jak by nie patrząc przywiązałem się do niego

Rozmiar buta: 42

Kilka słów o sobie: Mam na imię Krzysztof mam 18 lat jestem osobą sumienną cierpliwą i wyrozumiałą na serwerownie przyszedłem 29 grudnia 2016 roku przez pewien okres czasu byłem administratorem serwerowni HW69.pl .

Czas na TS: Codziennie od 5 do 10 godzin

awdę porządku po modernizacjach kanałów administracyjnych cały ts jest schludny i czytelny więc nic bym nie zmienił

Co chciałbyś robić: Z pewnością rejestroać nowych użytkowników jak i nadawać im rangi, zakładać kanały.

Zapoznałem się z regulaimnem.

• Kierownik TeamSpeak

Podsumowując jestem na: Tak

+ wiek

+ umiejętność pracy w zespole.

+ znam Ciebie dobrze się z Tobą rozmawia.

Przede wszystkim byłeś bardzo dobrym administratorem hurtworld'a gdzie wykonywałeś na bardzo wysokim poziomie swoje obowiązki także myślę, że na serwerze TS3 będzie podobnie.

- mało rozpisane podanie + estetyka.

Pozdrawiam

MarcelTVHD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...