Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] NieMogeTak

Huczi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:NieMogeTak
Pierwsza Wizyta:Grudzień 2016
Data urodzenia:26.10.200
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]:10
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]:9
Kariera na TS3:Własny serwer TeamSpeak3 ... Serwer ten służył dla graczy mojego serwera
Dlaczego ten TS?: Ponieważ jestem tutaj opiekunem i często tutaj jestem. Jest tu miła administracja mili pomocni ludzie :P
Rozmiar buta:42
Kilka słów o sobie: Jestem Filip . Jestem opiekunem tej serwerowni . Lubie piłkę nożną i gry komputerowe .  Jestem nolife . Lubie pociągi xD
Czas na TS: 5godzin +/-
Co zmieniłbyś na Serwerze: Może wygląd chętnie oraz wiadomość powitalną na tsie .
Co chciałbyś robić:  Pomagać graczom dbać o jakąś strefę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...