Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] !mio93

mio9393

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:!mio93
UniqueID:sYb01RZAutRffV6dA3m6oQIJ/k=
Pierwsza Wizyta:listopad 2016
Data urodzenia:16.11.1993
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]:8/10
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]:8/10
Kariera na TS3: Ts-LOL.pl - Querry(wyższa ranga administracyjna, nie właściciel),24Speak.pl - Admin,Własny ts3.
Dlaczego ten TS?: Po pierwsze mam operatora na hurtworld ,w związku z czym siedzę i tak na nim.Druga sprawa jest taka, że Siedzę tutaj z ludźmi których lubię ,oraz nie mam wrogów.
Rozmiar buta.
Kilka słów o sobie: Lubie grać w gry ,oraz pomagać innym.Większość czasu spędzam na tsie i na hurcie bo lubie tą grę,ale gram również w Minecraft.Mogą na mnie liczyć miłośnicy League Of Legend ,oraz cs-go .Cały swój czas poświęcałem tworzeniu serwerów dla innych gracz, bo tak naprawdę to nie dla nas jest ten Hurtworld ,ani ts tylko dla gracz.Nie lubię się rozpisywać,oraz nie lubię przedmiotu - języka polskiego,lecz lubię Matematykę. Cieszę się że jestem z wami na hurcie i mam nadzieje , że również będę wam służył pomocą na tsie.Nie lubię chamstwa.
Czas na TS:teraz 8-9 godzin jak na hurworlda,również później tyle samo czasu ,czyli 17-22
Co zmieniłbyś na Serwerze: Zwiększyłbym ilość rang na tsie.
Co chciałbyś robić: Pomagać w sytuacji typu kłótnia , nadawanie rang..Pomoc w rozwijaniu tsa.

Jestem na nie.
- Ledwo co wczoraj dostał próbnego opiekuna na serwerze HW i niech najpierw pogra i pokaże jaki jest i czy wgl za tydzień nie okaże sie, że sie nie nadaje, nikt go nie zna zbytnio, nie wiadomo jaki jest, a już pisze kolejne podanie. Za duże oczekiwania ma.
- nie widze w podaniu rozmiaru buta, stosuj sie do podanego wzoru który jest napisany w zakładce "rekrutacja" , tak samo klauzury pod podaniem również nie widze.
- na tsie nie ma czegoś takiego jak kłótnie, a jeśli już są to na kanałach prywatnych w co nie masz prawa ingerować, bardziej graczom jak i klientom chodzi o zakładanie kanałów.
- kariera na ts-ie, te reklamowanie innych ts-ów mogłeś sobie darować.
- dlaczego ten ts, zapomniałeś napisać próbnego operatora a nie operatora, wkońcu jesteś na okresie próbnym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...