Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] Kampai

Kampai

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Kampai
  • UniqueID: r5kKfETRCbI2PM/DBQXWePHxiWY=
  • Pierwsza WizytaW 2016 ROKU ALE DOKŁADNIE NIE PAMIĘTAM.
  • Data urodzenia: 28.09.2001
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 8
  • Kariera na TS3: Posiadałem własne serwery ts3, a na innych serwerach nie pełniłem żadnej funkcji pomocniczej na teamspeaku.
  • Dlaczego ten TS?: Wybrałem tego teamspeak'a ponieważ, posiadam tutaj helpera i używam go żeby móc rozmawiać ze znajomymi i lubię pomagać ludziom i chce to robić.
  • Rozmiar buta:  41
  • Kilka słów o sobie:  Nazywam się Kacper. Mieszkam w województwie Mazowieckim w okolicach Radomia. Spędzam w wolnym czasie na komputerze oraz jazdą na rowerze. Jestem osobą kulturalną i cichą.  Spotkasz mnie tylko na ItemV2 [S11].
  • Czas na TS:  Od 2-6h, nie raz nawet więcej.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  Nic bym nie zmienił ponieważ według mnie jest wszytko dobrze.
  • Co chciałbyś robićDalej pomagać.I nie nadużywać swojej posady
  • Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...