Skocz do zawartości

[Przyjęte][TS3] HabaBaba

HabaBaba

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HabaBaba
UniqueID: 9kZZSMUo2SIhafNff6vvTW4skCw=
Pierwsza Wizyta: 14.07.2016
Wiedza o tsie od strony usera [1-10]: 10
Wiedza o tsie od strony admina [1-10]: 6
Kariera na ts3: Miałem stanowisko Admin na innym ts'e
Dlaczego ten ts?: Byłem już na każdym ts'e i ten jest najlepszy :)
Rozmiar Buta: 43 - 44 zależy od marki buta 
Kilka Słów o sobie: Mam na imię Sławek w marcu będzie 21 lat. Zawód którego się uczyłem  to ślusarz. Jestem dość ogarniętym typem człowieka który ma poukładane w głowie. Moje zainteresowanie trenuje już 2 lata piłkę ręczną lubię też pograć na komputerze. Gram z ekipa ESL od roku 
Czas na TS: Nieraz siedzie po 24/7  lub  po 10h
Co zmienił byś na serwerze: Zrobił bym coś aby inni użytkownicy którzy potrzebują pomocy dostali ją jak najszybciej
Co chciałbyś zrobić:  Trzymać kulturę na ts'e jak i pomagać użytkownikom  i odpowiadać na ich pytania :)

"Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem serwera" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...