Skocz do zawartości
  • 0

[Przyjęte][Propozycja] s8 x15

mlodydzik7331

Pytanie

Witam

Zwracam się z prośbą o lepszy drop deto na s8 x15, gdyż ludzie w meinach maja po 5 deto na 80 c4 i po wypikaniu 1 meina ekipa musi kończyc wipe lub zaczynać od nowa

Szczerze na serwerach x5/x3 innych serwerowni dropi lepiej deto niz tutaj na x15

0 eventow, a jest to przypominam x15 serwer wiec w 2 osoby spokojnie powinno sie zebrac te 100 c4 ale przez brak deto nie da się tego zrobic

Pozdrawiam

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 30.03.2020 o 16:35, MrQoodaq napisał:

Tak na serio na tym wipe miałem tyle c4 że szok wystarczy na meteor chodzić ;)

I będziesz miał c4 ;) 

Jestem na NIE !

ja w 3-4 dni miałem około 20-25 c4 i deto ileś tam ;)

a jak chcesz mieć drop c4 i deto dobry to idz na x1000 ;*

Miałes 20-25 cek w 3-4 dni wipa gdzie w 4 dzien wipa juz nikt nie gra to słaby wynik bo sredni mejn jest na 100 cek to trzeba ci czasu ponad wipe zebys uzbierał na wypikanie duzego mejna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...