Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Veenon

Veenon

Rekomendowane odpowiedzi

Podanie na [OPIEKUNA]

Nick na forum: Veenon

Nick w grze: M.A.R.I.O

Imię: Jakub

Mikrofon: Tak

Mutacja: Tak

Znajomość regulaminu: Myślę ,że takie 9/10 ;D

Znajomość gry: Bardzo dobra. Wiem mniej więcej wszystko o tej grze ;3. Mam ok. 360 godz. 

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od pn. do pt. około 3-5 godz. a w weekend 4-7.

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak

Coś o sobie: Jestem Jakub mam 17 lat mieszkam na pomorzu ,interesuje się informatyką i tworzeniem serwerów gier. Jestem miły oraz stanowczy gdy trzeba. 

Dlaczego ty: Przebywam sporo czasu w grze, często widzę na serwerze, jak ludzie się  wyzywają i mają problemy, staram się robić co mogę aby im pomóc lecz z poziomu zwykłego gracza nie zawsze się to udaje. Po za tym na serwerze nie ma żadnej aktywnej administracji i chciałbym to zmienić jako opiekun. Myślę, że się nadam ;D . Posiadam sieć serwerów do gry garry's mod , czyli jakieś doświadczenie już mam ;3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...