Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] <Harrytic>

Harrytic

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Harrytic
Nick w grze: Harrytic
Imię: Paweł
Mikrofon: Oczywiście
Mutacja: Jest
Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z nim ;)
Znajomość gry: Wydaje mi się ze coś już "potrafię" nie jestem jakimś pro graczem ale ujdę w tłumie
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 2-10h Dziennie  ( nie przesadzam :( )
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Takowej funkcji w hurcie  nie pełniłem
Coś o sobie: Jak już wyżej napisałem mam na imię Paweł. Interesuje się informatyka oraz motoryzacją. Jestem uczniem 1 kl. Techniku pojazdów samochodowych. Zbyt dużo przebywam w internetach; zawsze gdy gram jestem na ts nie ma problemu z kontaktem ze mną
Dlaczego ty: Uważam, że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko ponieważ do pełnienia tej funkcji potrzebna jest osoba dostępna, bezstronna oraz przyjazna. Wydaje mi się, że takowe cechy posiadam.

Pozdrawiam Harrytic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...