Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] SzYmczOOk

SzYmczOOk

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: SzYmczOOk
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  SzYmczOOk
  • SteamID: (preferowany steamID64, na serwerze komenda /steamid) 76561199020360265
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Jak na razie solo od następnego wipe pewnie w jakiejś ekipie wyląduje.
  • Imię: Szymon 
  • Mikrofon:  Posiadam
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: Porządnie przestudiowałem regulamin znam go w 99% ciągle utrwalam.
  • Znajomość gry: Myślę że całkiem spora w hurtworlda gram już parę lat  więc znajomość gry jest całkiem dobra.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Myślę ,że w tygodniu jakieś 5/7 godzin w weekend znacznie więcej.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Pełniłem, lecz bardzo dawno, temu ale myślę ,że podołam temu wyzwaniu.
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Jestem Szymon, mam 18 lat, chodzę do branżowej szkoły zawodowej. W wolnym czasie gram na komputerze, w hurtworlda na hw69 oraz jeżdżę motorem (Oczywiście jak jest pogoda :) )
  • Dlaczego Ty:  Chciałbym spróbować swoich sił w administracji, na stanowisku helpera. Bardzo chcę pomagać, zwłaszcza nowym graczom, którzy rozpoczęli przygodę z hw właśnie na tej serwerowni. Na s5 jest od niedawna jeden helper i myślę, że przyda się tutaj dodatkowa para rąk do utrzymania porządku na serwerze. Jestem bezkonfliktowy, pomocny i zdecydowanie godny zaufania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...