Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] HabaBaba

HabaBaba

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: HabaBaba

Nick w grze: HabaBaba

Imię: Sławek

Mikrofon: Tak

Mutacja: Tak

Znajomość regulaminu: 8/10

Znajomość gry: 8/10

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jestem wstanie poświęcić od 8 do 10h 

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem taką funkcję 

Coś o sobie: Cześć mam na imię Sławek. Mam 20 lat. Trenuje koszykówkę od 5 lat. Lubię pograć w gry na Komputerze jak i pogadać z innymi graczami o grach lub o życiu.  

Dlaczego ty: Moim zdaniem jako Helper sprawował bym się dobrze. Serwer rozwija się szybko , ale chciałbym pomóc żeby szybciej rozwinął się na lepsze. Nie raz brakuje admina żeby uciszył ludzi na serwerze. Wiem , że Helper to nie zabawka tylko funkcja. Chciałbym żeby moja sprawa została mile rozpatrzona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...