Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] GTI Krzysztoftuning

GTIkrzysztof

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: GTIkrzysztof
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: GTI KrzysztofTuning hurt4u.pl
  • SteamID: 76561197986534271
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  LPG
  • Imię: Kacper
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: w dniach wolnych od szkoły(weekendy, ferie, wakacje) : ok. 8-10h. 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie, ale szybko się uczę 
  • Coś o sobie: co tu dużo pisać jestem zwykłym graczem który lubi pograć w hurtworld, czasem na rozluźnienie w Cs. Po długiej przerwie wrucilem do hurtworlda i zaczołem grę od serwerów HURT4U. Gram w zaufanej ekipie z moim bratem i znajomym który gra z nami od długiego czasu 
  • Dlaczego Ty:  Często grając widzę na czacie bardzo dużo wulgaryzmów i wyzwisk kierowanych do innych graczy i czasem do mnie i brata mimo że my jesteśmy bardzo spokojni i opanowani cenimy sobie kulturę tak jak i uczciwe grabie bez wspomagaczy by gra była przyjemniejsza. 
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Przyjęte][Helper] GTI Krzysztoftuning

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...