Skocz do zawartości

[Przyjęte][Helper] Ber_cik

Ber_cik

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Ber_cik
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Sina 
  • SteamID: 76561199438892038
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: WSH
  • Imię: Hubert
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 9,5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5/8 godz
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie nie pełniłem takiej funkcji. 
  • Coś o sobie: Mam lat 18 i nazywam się  Hubert jestem osobą , która lubi zanurzyć się w hw i pomagać innym osobom podczas jakiś problemów a także mam bardzo dobry humor zawsze można ze mną pożartować ale nie lubię jak ktoś używa ciągle wulgaryzmów wobec mnie czy innych osób i tak samo lubię pograć na spokojnie i z normalnymi osobami które nie używają cheats w grach 
  • Dlaczego Ty: Myślę, że nadaje się na Helpera ze względów takich jak pomoc innym graczom i potrafienie nauczyć jakieś rzeczy kogoś. 
  • pozdrawiam H.

Edytowane przez Ber_cik
  • przemek3611 zmienił(a) tytuł na [Helper] Ber_cik
  • przemek3611 zmienił(a) tytuł na [Helper] Ber_cik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...