Skocz do zawartości
  • 0

[Propzycja] Mam ponysl na nowy skrypt

MalCzi

Pytanie

Siema! Mam pytanie i propozycje czy daloby rade napisac taki skrypt abys ty jako gracz trzymajac mlotek na swoim totemie mogl budowac normalnie, ale osoba ktora nie ma autoryzacji nie moze zobaczyc w jaki sposob jest zbudowana baza , przez co rajdy na nowipe bylyby ciezsze i takie udogodbie dla niektorych moglo by wyruznic wasz serwer. Serwery pomysl moj ale wykonac nie umiem xD

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Z tego co wiem zwykłym pluginem nie będzie się tego dało osiągnąć. Można coś kombinować z wyrzucaniem młotka, ale ostatecznie i tak dałoby się skanować będąc np na sąsiedniej działce. Więc to raczej słabe rozwiązanie.

Inna możliwość to mod, albo zgłoszenie pomysłu bezpośrednio do developerów gry Hurtworld.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...