Skocz do zawartości
  • 0

<s12> Propozycja

staryng

Pytanie

Witam, mam taka propozycje. Czy jest możliwość zrobienia maksymalnej liczby osób w klanie np. 5 ? 

Już tłumacze o co chodzi. Dajmy na to klan który ma 8 czy tam 10 osób jest nie do ugrania przez klany które maja np. 2, 3 osoby.  Na danym serwerze gra (po wipe) 30 osób, potem 20, potem zostaje sama sielanka (klan ktory ma 10 osob).

Dla mnie to jest bez sensu. Biorąc pod uwage że widać nowych graczy ktorzy chca grac na tym serwerze. To po takiej "napaści" przez klan który liczy sobie 10 członków odechciewa mu się grać tym ludziom.

Druga moja propozycja jest taka. Gdyby pomysł numer jeden nie wypalił, to ograniczyć ilość kitów na vrajdy ponieważ,  jeśli 5 osób w klanie zrobi vrajda (oczywiscie majac vipa) ludzie którzy zaczynaja grać nie sa wstanie obronic swoje bazy w pojedynke czy nawet dwójke.

Mam wiecej aluzji, pomysłów, uwag ale jak narazie chciałbym żeby administracja odniosła sie do tego tematu. Bardzie dziekuje i Czekam na odpowiedz.

Ps. Nowi gracze którzy zaczynają grać też mogą być wstanie zakupić vipa tak btw. Odpowiadam Wam na pytanie w waszych głowach Państwo z Administracji. Lepiej myślec do przodu niż siedzieć w tym samym hajsie co wipe. Pozdrawiam.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.03.2022 o 17:13, staryng napisał:

Witam, mam taka propozycje. Czy jest możliwość zrobienia maksymalnej liczby osób w klanie np. 5 ? 

Już tłumacze o co chodzi. Dajmy na to klan który ma 8 czy tam 10 osób jest nie do ugrania przez klany które maja np. 2, 3 osoby.  Na danym serwerze gra (po wipe) 30 osób, potem 20, potem zostaje sama sielanka (klan ktory ma 10 osob).

Dla mnie to jest bez sensu. Biorąc pod uwage że widać nowych graczy ktorzy chca grac na tym serwerze. To po takiej "napaści" przez klan który liczy sobie 10 członków odechciewa mu się grać tym ludziom.

Druga moja propozycja jest taka. Gdyby pomysł numer jeden nie wypalił, to ograniczyć ilość kitów na vrajdy ponieważ,  jeśli 5 osób w klanie zrobi vrajda (oczywiscie majac vipa) ludzie którzy zaczynaja grać nie sa wstanie obronic swoje bazy w pojedynke czy nawet dwójke.

Mam wiecej aluzji, pomysłów, uwag ale jak narazie chciałbym żeby administracja odniosła sie do tego tematu. Bardzie dziekuje i Czekam na odpowiedz.

Ps. Nowi gracze którzy zaczynają grać też mogą być wstanie zakupić vipa tak btw. Odpowiadam Wam na pytanie w waszych głowach Państwo z Administracji. Lepiej myślec do przodu niż siedzieć w tym samym hajsie co wipe. Pozdrawiam.

Jesli odechciewa im sie grac to albo sie zmienia gre/serwer bo to nie dla nich albo znajduje sie ekipke,a co do vipow to liczy sie tylko siano,tak bylo jest i bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...