Skocz do zawartości

[Propozycja] Modyfikacja regulaminu odnośnie wyzwisk na serwerowni

kokos123

Rekomendowane odpowiedzi

Co myslicie o modyfikacji regulaminu odnośnie wyzwisk na serwerowni? Uważam że niekiedy te mute nakładane przez moderacje są niesłuszne np. dzisiaj miałem sytuacje w której miałem się wymienić z gościem kolorkami za tłuszcz i ziomeczek oszukał, napisałem że jest to frajerstwo i za to dostałem mute na 1h według mnie można by czasami przymknąć oko lub zmodyfikować regulamin ;) pozdro liczę na odpowiedz 

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Propozycja] Modyfikacja regulaminu odnośnie wyzwisk na serwerowni

Nie napisałeś ze to frajerstwo tylko szly obelgi w strone gracza typu " frajerze bity". Osobiście nie jestem za oszukiwaniem graczy aczkolwiek nie jest to uwzględnione w regulaminie. Zawsze można zlozyc propozycję odnośnie dodania pluginu do trade'u. Co do wyzwisk ja nadaje mute dopiero po uprzedzeniu aby zachować tą kulturę osobistą, chyba ze gracz juz dostał pare razy i się nie nauczył to leci z automatu.

Już w chwili obecnej często jest ciężko czytać czat, bo jest on przepełniony wyzwiskami i ogólnie wysokim brakiem kultury - szczególnie w godzinach porannych. Godzinny mute nie jest jeszcze jakąś wygórowaną ceną za toksyczne zachowanie na czacie, więc po co ustępować w tym miejscu?

Po resztą, skoro uważasz, że któryś mute został nadany niesłusznie, to zawsze możesz złożyć skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...