Orbita1
User-
Content Count
19 -
Last visited
Content Type
Profiles
Forums
Calendar
Everything posted by Orbita1
-
Pisze tu jeszcze raz bo nw PW nie odczytujesz Jak już to brat gra na innym koncie.
-
Twój nick: Orbita Id konta: 76561199038827928 Data nadania bana: około kwietnia Czas jaki pozostał do końca: 74 dni Nick moderatora: nwm Serwery na których masz bana: Wszystkie serwery hw69 Powód bana: Nie pokazałem się na ts powód (cheaty) Uzasadnienie: Od czasu poprzedniego odwołania minęło już sporo czasu i myślę że następnym razem będę bardziej uważny i podczas sprawdzania wejdę na ts. W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: Zareklamowałem waszą serwerownie na FB jak widać reklama była udostępniona już kiedyś ale dalej jest aktywna.
-
Ale i tak zrobiłem reklamę mam zrobić nowa na zapas o to ci chodzi żeby jak najwięcej reklam zrobić? Bo czepiasz się czegoś co zrobiłem dobrze. A co do tego sprawdzania to myślałem że będziecie mi przeglądać np zdjęcia prywatne itd. Nie do końca rozumiem o co ci chodzi
-
Ale i tak zareklamowalem a o to chodziło
-
Zapytam raz jeszcze kto ci pozwolił użyć mojego ss w odwołaniu?
-
tego to nie wiem czy grał ale wiem ze użył mojego ss
-
no raczej więc co teraz?
-
Dlaczego mojego ss uzyles? Prawa autorskie
-
Co xDDDDdDDDDDDDDdD przecież to moje zobacz w poprzednich moich odwołani ach 2tyg temu jakoś robiłem tego ss lub tydzień więc wiesz zapytaj nomiego
-
twój nick: Orbita id konta: 76561199038827928 Data nadania bana : około kwietnia czas jaki pozostał do końca: 97 nick moderatora : nie pamiętam serwery na których masz bana: Wszystkie serwery hw69 Powód bana: Nie pokazałem się na ts powód (cheaty) Uzasadnienie: Byłem wzywany na ts lecz nic sobie z tego nie robiłem ponieważ nie wiedziałem na czym polega sprawdzanie. W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: Zareklamowałem was na FB Przepraszam za swoje zachowanie tydzień temu
-
W zdjęciu poniżej napisane jest zebym spróbował za jakiś czas myślałem ze 2 dni wystarczą nie było nic mowy ze trzeba tydzień czekac. Dlatego ey miś kazała mi w srode napisac 28.10.2020
-
Jak za tydzień jak ja bylem na ts w sobote tez i kazała mi w środe 28.10.2020 napisac nastepny raz więc co ty mi tu piszesz wgl Więc z nią się dogaduj bo chce wipe zagrać w piątek .Wszystko wyjasniłem jak było zareklamowałem was a wy nie wiem co robicie ona chyba EY MIŚ Nick miała. Downyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
-
twój nick: Orbita id konta: 76561199038827928 Data nadania bana : około kwietnia czas jaki pozostał do końca: 102 nick moderatora : nie pamiętam serwery na których masz bana: Wszystkie serwery hw69 Powód bana: Nie pokazałem się na ts powód (cheaty) Uzasadnienie: Byłem wzywany na ts lecz nic sobie z tego nie robiłem ponieważ nie wiedziałem na czym polega sprawdzanie. A chciałbym jeszcze zagrac wipe na x3 w piątek W ramach zadośćuczynienia / naprawy rozgrywki fairplay zrealizowałem: Zareklamowałem was na FB
-
twój nick: Orbita id konta: 76561199038827928 Data nadania bana : około kwietnia czas jaki pozostał do końca: 109 nick moderatora : nie pamiętam serwery na których masz bana: Wszystkie serwery hw69 Powód bana: Nie pokazałem się na ts powód (cheaty) Uzasadnienie: Byłem wzywany na ts lecz nic sobie z tego nie robiłem ponieważ nie wiedziałem na czym polega sprawdzanie. W ramach zadośćuczynienia: zareklamowałem waszą serwerownie na FB
-
Moje odwołanie też sprawdźcie bo od środy czekam a chce jeszcze se zagrać na s1 i s5 mordy Pozdrowienia z całuskami dla administracji
-
Siemano Espy
-
Zrobione Liczę na szybką odpowiedź
-
twój nick: Orbita id konta: 76561199038827928 Data nadania bana : około kwietnia czas jaki pozostał do końca: 111 nick moderatora : nwm serwery na których masz bana: Wszystkie serwery hw69 powód bana :napisane jest za cheaty a naprawde za niewstawienie sie na ts uzasadnienie: myślę że juz długo czekam wiem ze za głupotę się płaci ale chciałbym zagrac na serwerach z kolegą proszę o unbana i zagrali byśmy wipe na x5 więc zależy mi na czasie W ramach zadośćuczynienia: zaprosiłem znajomych na serwer i jak dostane ub razem będziemy grać na serwerze Pozdrawiam Postanawiam wielka poprawe
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.