Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] MaTriX

xXMaTriXx

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  MaTriX
  • UniqueID:  dVbb7GZIdjswS5KI+bYhEjg/BCY=
  • Pierwsza Wizyta:  7 listopada 2017
  • Data urodzenia:  28.09.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]:  9,5
  • Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) właściciel prywatnego ts3
  • Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Muszę być dostępny na tym ts, ponieważ jestem helperem serwera s8 :D
  • Rozmiar buta:  44
  • Kilka słów o sobie: (minimum 2 zdania wielokrotnie złożone)  Witajcie. Jestem Grzegorz żyje już 16 wiosen moja pasja motocykle od małego na dwóch kołach :D W przyszłości jako szkołę wybrałem cs psp w Częstochowie, po tym mam zamiar iść do wojska lub kontynuować pracę w straży pożarnej. 
  • Czas na TS: 2-7h dziennie codziennie 
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: nie mam pomysłu wszystko jest :P
  • Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) chciałbym przede wszystkim pomagać graczom,  przyszedłem na s8 po to by pomagać graczom. A odpowiadać mógłbym za wszystko co zostanie mi przydzielone.

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Pomocnika TS3.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...