Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Mateusz9531

Mateusz953

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Mateusz9531
  • UniqueID: 80.55.163.130
  • Pierwsza Wizyta: Tak
  • Data urodzenia: 03.11.1993
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 10
  • Kariera na TS3: tak pełniłem Funkcję które były na serwerach takie dużo Wypełniłem Kariery
  • Dlaczego ten TS?: Bo ten ts bo tutaj są dużo ludzi wchodzi i dlatego lubię go bede tutaj wchodził jak najszczęściej
  • Rozmiar buta: 41
  • Kilka słów o sobie: Ja jestem Kulturalny nie Przeklniam nie bede wyzywać innych obrażać do ludzi mam szacunek bardzo duży ja bede szacunkiem się odzywać do nich
  • Czas na TS:  Południe i Wieczór
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Ja nic Nie Zmienił Bym bo to jest super Serwer Piękny jest 
  • Co chciałbyś robić: jak ludzie będą sie mnie pytać czy chcą kanał albo jak ludzie bedą się pytać jaką dać rangę na zajestrowany ludzie wchodzą na Centrum pomocy ja wchodze i się pytam czy coś Pomóc na Kanale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...