Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] JanekMaSkrypta_

JanekMaSkrypta_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: JanekMaSkrypta_

UniqueID: F1szO+xwdXQPyhCuP+wuReFaJSk=

Pierwsza Wizyta: 16-08-2017

Data urodzenia: 03.04.2002

Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: 8/10

Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: 9/10

Kariera na TS3: Byłem na różnych serwerach Ts3. Ogólnie to zajmowałem się bardziej w pomoc użytkowników oraz też w konieczności pomocy Administracji TeamSpeaka

Dlaczego ten TS?: Dlatego że gadam tutaj z moimi kolegami i ciągle jak koledzy chcą na pogadać to podaje właśnie ten ts. Ogólnie ten serwer został polecony mi przez moich przyjaciół z osiedla i bardzo mi się spodobał.

Rozmiar buta: 43

Kilka słów o sobie: Mam na imię Janek, mój wiek to 15 lat. Lubię grać w różne gry i przesiadywać na różnych tsach. Nigdy u mnie się nie zdarzyło żebym nie pomógł jakiemuś graczowi/użytkownikowi. Jestem miłą osobą, kulturalną oraz taką która zawsze wysłucha każdego i w konieczności pomoże. Ogólnie to kiedyś w dzieciństwie jak miałem gdzieś 10-11 lat bawiłem się z małymi dziećmi od lat 3 do 5. Pisze własne pluginy, skrypty, strony www, aplikacje. Mam nadzieje że dałem jakiś zarys swojej osoby ;)

Czas na TS: 8 dni

Co zmieniłbyś na Serwerze:  Aktualnie nic ponieważ TeamSpeak jest w 100% (Dla mnie) dobrze wykonany

Co chciałbyś robić: Pomagać dużej ilości użytkowników, zakładać kanały dla użytkowników, wspomóc serwer TeamSpeak jak i HurtWorld (W wersji pisania skryptow, pluginow i finansowych), pomóc w rozwijaniu TeamSpeaka

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...