Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] hasztag

hasztag

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym zostać opiekunem TeamSpeak 3.

1. Chcę pomagać osobą którym zniknął kanał i pisze napszykład rezerwacja.

2. chcę pomagać osobą które wyzywają i ich zaczepiają i wyzywają.

3. Wbijają na kanał bez zezwolenia właściciela.

4. kanał którego nikt nie używa na strefie zielonych.

5.Dawać różne rangi takie jak gracz hurtworlda lub wiek.

Dziękuję mam nadzieje że będzie dobrze :)

Rozmawialiśmy na centrum pomocy. Powiedziałem Ci co trzeba zrobić, gdzie założyć temat, a ty dalej swoje. Do ekipy szukamy osób myślących, którzy wiedzą co robią.

nie musisz składać podania bo i tak jestem na nie. 2 tematy na forum stworzyłeś w miejscach do tego nie przeznaczonych i niezgodne ze wzorem. przykro mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...