Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Gagatek_

Gagatek_

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Gagatek_
  • UniqueID:  L5Oxb6Jyjk6pYfrrzWtP4MkOiOg=
  • Pierwsza Wizyta:  2017-10-21
  • Data urodzenia:  26.01.2005
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]:  9/10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 9/10
  • Kariera na TS3:  Byłem JuniorAdminem na teamspeak'u ts3.black tam jest online około 200 osób.
  • Dlaczego ten TS?: Dlaczego ten ts? Dlatego ponieważ rozmawiam ze swoimi kolegami u was też dlatego, że rekrutacja  jest on i ogólnie spoko atmosferka panuje u was.
  • Rozmiar buta: 40
  • Kilka słów o sobie:  Mam na imię Jakub chodzę do 6 klasy. Mieszkam we Wrocławiu moimi ulubionymi sportami są: piłka ręczna i piłka siatkowa. Lubie jeździć na rowerze i grać w piłkę ręczną. Wolny czas spędzam na rowerze ,  ale  głownie siedząc przed komputerem.
  • Czas na TS:  Głownie to jak jest szkoła to od 18 do 22/23, a w weekendy to rana i wieczory.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Zmienił bym na serwerze ilość kanałów pomocy i bym dodał takie kanał jak: "Chce rangi 4fun", "Chce kanał prywatny".
  • Co chciałbyś robić: Bym chciał pomogać na centrum pomocy, pomagać innej administracji i też bym chciał porozmawiać z kolegami.
  • Dam ss'a jak byłem 11h online na waszym teamspeak'u. [nick zmieniłem na Gagatek_]

1h i 20min na ts3.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...