Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] farmer1312

farmer1312

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: farmer1312
  • UniqueID: oTS0S0CwlCw6SQaR0uLvSK9n86Q=
  • Pierwsza Wizyta: Około 2 lata temu, nie jestem w stanie podać konkretnej daty.
  • Data urodzenia: 10.11.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera: 7
  • Wiedza o TS3 od strony Admina: 7
  • Kariera na TS3: Kilka razy miałem swoje prywatne serwery postawione na VPS oraz kilka lat wstecz współwłaściciel serwera publicznego osiągającego 100+ osób online.
  • Dlaczego ten TS: Ponieważ jest dobrze rozbudowany i dopracowany. Miła administracja i zawsze chętna do pomocy.
  • Rozmiar buta: 50
  • Kilka słów o sobie: Mam na imię Konrad i mam 17 lat. Moje główne zainteresowanie to sporty walki. Jestem osobą miłą, kulturalną i z reguły nie posiadam problemów w prowadzeniu konwersacji. Obecnie uczęszczam do szkoły i uczę się zawodu operator obrabiarek skrawających. W wolnym czasie lubię usiąść na ławce i skręcić XXX.
  • Czas na TS: W tygodniu 3/4h a w weekendy od 5 do 10 godzin.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Moim zdaniem serwer jest dopracowany i jedyne co bym zmienił to odświeżył wygląd kanałów.
  • Co chciałbyś robić: Jako pomocnik chciałbym dbać o porządek na serwerze oraz pomagać użytkownikom, natomiast jako wyższa ranga chciałbym odpowiadać za organizowanie eventów, rekrutację do administracji itp...

Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera.

10 minut temu, Aeqq19 napisał:

Jestem Na nie, znam tego gracza z s1.hw69 i tam jest bardzo toksyczny i nie mily w stosunku do innych graczy. Jestem zdecydowanie na nie i odradzam przyjecie tego gracza do administracji, zreszta poobserwujcie go jak sie zachowuje na serverze i co krzyczy przez mikrofon do innych :)

Szanuję za pomysłowość i wyobraźnię, aczkolwiek mijasz się z prawdą :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...