Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Dyz1ek

Dyz1ek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick:  Dyz1ek
  • UniqueID: BUqh1TYsvUa3n4t4tDmsNfR/Iv0=
  • Pierwsza Wizyta: 2017.09.24
  • Data urodzenia: 31.03.2001
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 7,5
  • Kariera na TS3: Byłem Adminem na innych serwerach przez jakieś 1,5 roku po czym prowadziłem swój serwer przez rok  
  • Dlaczego ten TS?: ten teamspeak bo gram na waszych serwerach HurtWorld  i jestem w ekipie znajdującej się na waszym  teamspeak'u
  • Rozmiar buta:  43
  •  Kilka słów o sobie:  Mam na imię Robert mam 17 lat mieszkam w Polsce spędzam dużo czasu przy komputerze w weekendy lubię wychodzić ze znajomymi na miasto 
  • Czas na TS:  Poniedziałek-piątek od 16/17 do 1/2 w nocy.W dni wolne jeśli spędzam je w domy od 12 rano do 4/6 rano
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Przejrzystość kanałów Ts'a 
  • Co chciałbyś robić: Pomagać użytkownikom ts'a i pilnować porządku 

Witam cię dyZiek poznałem cię niedawno i powiem ze jesteś osoba przyjaźnie nastawiona do ludzi tak samo pomocny bo gdy potrzebowałem pomocy na serwie okazałeś mi ja odrazu nie wiem jak z ta ale jestem jak najbardziej na tak i mam nadzieje ze ci się uda ale nie wiem czy moje zdanie ma cos znaczenia w  tej sprawie ale mam nadzieje ze ci się uda 👍🏿

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...