Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] BurzaYT

BurzaYT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:BurzaYT
UniqueID:ZVcgh6k6pBRHsBaSq6u35f+39QI=
Pierwsza Wizyta:20.09.2016r.
Data urodzenia:19.02.2000
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]:9
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]:9
Kariera na TS3: Miałem swoje serwery sam ustawiałem wszystkie pozwolenia grupy itp.
Dlaczego ten TS?: Bo gram w hurtworlda i nie opłaca się iść na innego ts . Mam tu wielu znajomych więc nie potrzebny inny. 
Rozmiar buta:43
Kilka słów o sobie: Mam 16 lat umiem grać w piłkę nożną. Lubie oglądać fajne filmy o treści Humorystycznej. Bardzo dużo gram w hurtworlda . Jak ktoś ma problem a nie jestem adminem to pomagałem innym . Ogarniam ts3 linuxa windows serwer .
Czas na TS:6/7h
Co zmieniłbyś na Serwerze:Ten ts jest bardzo fajny i dobrze wygląda więc nic nie trzeba w nim zmnieniać
Co chciałbyś robić: Na pewno atmosfere umilić ,  Pomagać innym i inne rzeczy z tym związane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...