Skocz do zawartości

[Odrzucone][Redaktor] Harrytic

Harrytic

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Harrytic
O czym chciałbyś/chciałabyś pisać: Chciałbym przeprowadzać wywiady z ekipa hw69 oraz pisać "nowinki" ze swiata internetu
Czy pełniłeś/pełniłaś już taką funkcję: Pełniłem na forum związanym z cs 1.6 przeprowadzałem tam wywiady.
Coś o sobie: Nazywam się Paweł, w tym roku ukonczę 17 lat. Interesuje się informatyka piłką nożną oraz koszykówką.
Dlaczego Ty: Uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko ponieważ " jestem otwarty na znajomosci " wydaje mi się że potrafię dogadać się z większością odbiorców. Mam sporo pomysłów, których zastosowanie znalazł bym pełniąc takową funkcję.

Witam! W dzisiejszym poście chciałbym omówić update, który został przeprowadzony 06.02.2017. W tejże aktualizacji dodane zostały itemy mające na celu umilić grę m.in. Celownik, którego zadaniem jest polepszenie celności graczy. Dodany został również system niszczenia się przedmiotów, celem dodania tego właśnie systemu było zwiększenie trudności na serwerach społeczności. Następną  wprowadzoną rzeczą w tej aktualizacji jest 5 stopniowy poziom trudności, który jak poprzednio na celu ma "utrudnienie gry". W tej aktualizacji poprawiono również walory estetyczne m.in dodano nowe ubrania jak i style fryzur. Nie zapomniano również o osobach budujących się w skałach, wprowadzono nowy sposób na zwalczanie takowych czynności.
Niestety nie miałem okazji przetestować w pełni tej aktualizacji, ale wydaje mi się ze bazując na podstawie pracy PJv  udało mi się przedstawić ten update. Dzięki za przeczytanie.
     Pozdrawiam.

• Właściciel
Godzinę temu, Harrytic napisał:

Witam! W dzisiejszym poście chciałbym omówić update, który został przeprowadzony 06.02.2017. W tejże aktualizacji dodane zostały itemy mające na celu umilić grę m.in. Celownik, którego zadaniem jest polepszenie celności graczy. Dodany został również system niszczenia się przedmiotów, celem dodania tego właśnie systemu było zwiększenie trudności na serwerach społeczności. Następną  wprowadzoną rzeczą w tej aktualizacji jest 5 stopniowy poziom trudności, który jak poprzednio na celu ma "utrudnienie gry". W tej aktualizacji poprawiono również walory estetyczne m.in dodano nowe ubrania jak i style fryzur. Nie zapomniano również o osobach budujących się w skałach, wprowadzono nowy sposób na zwalczanie takowych czynności.
Niestety nie miałem okazji przetestować w pełni tej aktualizacji, ale wydaje mi się ze bazując na podstawie pracy PJv  udało mi się przedstawić ten update. Dzięki za przeczytanie.
     Pozdrawiam.

Nie wiem czy można pisać tutaj o "wprowadzonych rzeczach" skoro większości jeszcze nie ma faktycznie w grze. W tekście jest też sporo powtórzeń. O co chodzi z pracą PJv?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...