Skocz do zawartości
  • 0

[Odrzucone]Propozycja przedłużenie Wipe s12 v2

bayu

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu gra bez vipa nie ma sensu ? Wczoraj był problem z rangami i jakoś w parę godzin szło normalnie osiągnąć AWM+ AR15 oraz parę deto (a gram sam w ekipie). Wipe co 7 dni jest jak najbardziej wystarczający, przedłużanie tego jedynie skutkowałoby brakiem graczy w ostatnie dni wipe bo nie byłoby co robić. Jakbyśmy dodali te powiedzmy 3 dni to przez te 3 dni nikt by nic nie robił bo nie byłoby co przejmować, bo wszystko byłoby przejęte. Moim zdaniem zbędne przedłużanie wipe nie ma sensu.

W dniu 8.01.2020 o 19:05, bayu napisał:

Witam. Moja propozycja to przedłużenie wipe na s12 z 7 dni na conajmniej 10. Uważam ze znajomymi że wipe co 7 dni to głupota. Gra bez vipa nie ma żadnego sensu . Myślę że rozsądnym czasem było by 14 dni.

Widzisz, jak osoby jak ja które nie grają całego dnia na serwerze nie są w stanie szybko zdobyć deto/cek. W momencie gdy ja mam powiedzmy 3 ceki to mi zostaje 3 dni do wipe gdzie: 1. mniej ludzi gra 2. co mi z rajdowania skoro za 3 dni wipe  z czego ostatni dzień przed wipe, serwer jest pusty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...