Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Zuroo

Zuroo

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Zuroo
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Hasztag , Zuroo , Filip , FIlipel i inne
  • SteamID: 76561199139813089
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:Gram solo nie lubie gry w teamach 
  • Imię: Filip
  • Mikrofon: Z słuchawek tracer hydra 7.1(ogółem bardzo dobrze słychac)
  • Mutacja: Już po
  • Znajomość regulaminu: Bardzo dobra
  • Znajomość gry: Bardzo dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: w tygodniu około 5h w tygodniu w weekendy około 10h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem taką funkcje z 3 lata temu na serwerowni polskihurtworld.eu
  • Coś o sobie: Mam na imię filip mam 17 lat poświęcam dużo czasu na tą grę mógłbym pełnić funkcję helpera/moderatora na serwerach takich jak s1( ponieważ żadko widać moderatora matheo) s5 s8 mieszkam w woj łódzkim dużo gram udzielam sie na czacie i wgl Polecam.
  • Dlaczego Ty: Uważam że nadaję sie na tą funkcję ponieważ gram długo w tą grę (od początku) znam się na rzeczy i wiem o co chodzi w pełnieniu tej funkcji
  • Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] Zuroo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...