Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] voler21

voler21

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum :   Voler21

Nick w grze :   Voler

Imię :   Konrad

Mikrofon :   Tak ( Co prawda słabej jakości, ale niedługo mam zamiar kupić kartę dźwiękową :) )

Mutacja :   W trakcie

Znajomość regulaminu :   Tak (Przeczytałem go kilka razy ze zrozumieniem :) )

Znajomość gry :   9/10 (W grę gram od dosyć dawna, mój początek w świecie DiemensLand był przed wakacjami przez ten czas zdobyłem spore doświadczenie, znam wiele trików związanych z grą, którymi mogę podzielić się z innymi graczami :) )

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi :   W weekend ok. 8h, a w tygodniu 4-5 godzin (zależne od tego ile testów mam w danym tygodniu, mimo iż lubię gry, staram się o dobre oceny.)

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję :   Tak, wiele razy serwery cs, minecraft, team speak 3, a także hurtworld.

Coś o sobie :   Nie będę pisał tutaj zbyt formalnie, bo chciałbym pokazać wam mój charakter i to jakim jestem człowiekiem, wiem że ciężko przekazać to literami ale spróbuję :). A więc tak: Mieszkam w małej wsi w okolicach Kalisza (woj. Wielkopolskie). Od 6 roku życia interesuję się komputerami (Nie tylko grami ;)). Jestem także zagorzałym fanem piłki nożnej, oglądam praktycznie wszystkie mecze moich ulubionych klubów, a także i reprezentacji. Mam wiele zalet, jak i wad(Niestety :(), ale nie ukrywajmy że ma je każdy człowiek, na pewno moją największą wadą jest zachłanność, ale w granicach rozsądku. Psychol, jeżeli czytasz to podanie, wiedz że cię nie okłamałem z tym c4 i silnikami z bazy Monterów ;) (odezwij się pw to ci wyślę screeny :)).Przejdźmy może do moich zalet, a jedną z nich jest perfekcjonizm, lubię kiedy wszystko jest dopięty na ostatni guzik(czasami ta cecha jest troszkę dziwaczna np. Muszę mieć wszystko pod głoszone na liczbę parzystą, np. kiedy w telewizorze jest ustawiona głośność 15 muszę ją zmienić na 14 lub 16, inaczej nie wytrzymam :P). Oczywiście mógłbym się tu jeszcze troszeczkę rozpisać, ale chciałbym żeby to podanie było, zwięzłe, schludne, przejrzyste i ładne :)), Dlatego kończę ten punkt. 

Dlaczego ty :   Dlaczego ja? Sam właściwie nie wiem :P Może dla tego, że wydaję mi się że opiekunowie potrzebują pomocy ? Często odpowiadam za nich, kiedy są zajęci itp. Może dlatego że nie znoszę wyzwisk, obelg i obraz ? Może dlatego że lubię pomagać ludziom z różnymi pytaniami ? Nie wiem sami wybierzcie odpowiedź która wam pasuję :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...