Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Vatusik

Vatusik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Vatusik
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Vatusik
Imię: Patryk
Mikrofon: Posiadam
Mutacja: Już dawno 
Znajomość regulaminu: Oczywiście
Znajomość gry: 1600 godzin na nonsteamie, w głównej mierze na serwerowni hw69, mnóstwo obejrzanych poradników, transmisji live. Hurtworldem interesuję się w zasadzie od kiedy tylko wyszedł, można powiedzieć, że o samej grze wiem praktycznie wszystko.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 130 godzin w ciągu ostatnich dwóch tygodniu raczej robi swoje, gram regularnie, czasem wręcz nałogowo :D 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, kiedyś musi być ten pierwszy raz
Coś o sobie: Jestem raczej spokojnym chłopakiem, bardzo ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, lubię kontakty z innymi, zdarza mi się czasem pośmieszkować, interesuję się sportem, głównie piłką nożną, chodzę do ostatniej klasy liceum o profilu medycznym. 
W swojej klasie jestem jedynym chłopakiem, więc wiem co to zachowywanie zimnej krwi, być otoczonym przez 20 kobiet to wcale nie łatwe zadanie xD 
Dlaczego ty: Myślę, że jeśli chodzi o samą grę to jestem chodzącą skarbnicą wiedzy, lubię wyzwania a bycie helperem byłoby dla mnie czymś takim, chciałbym doświadczyć czegoś nowego, jednocześnie sprawiając, aby na naszym kochanym serwerze x1000 każdemu żyło się lepiej. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...