Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <♕TNL♕「Maszczyk#ESP」漢>

Maszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Maszczyk
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Grałem pod takimi nickami jak - [T☆N☆L] Maszczyk#2k18 ツ, ►TNL◄ ✔ Maszczyk#2k18, Maszczyk#2k18 ale to już dawno.
  • SteamID:  76561198302234866
  • Imię:  Mam na imię Dominik.
  • Mikrofon:  Posiadam nie dobrej jakości ale posiadam.
  • Mutacja:  Już po, przechodziłem mutację w wieku 15 lat.
  • Znajomość regulaminu:  Regulamin czytałem około 6,7 razy już niektóre podpunkty wykułem na pamięć.
  • Znajomość gry:  Według mnie 10/10 znam wszystkie miejscówki tricki itp. Nie posiadam dużej ilości godzin bo jest to tylko 322 godziny na oryginalnej wersji  a na wersji nonsteam 641 ale znam podstawowe tricki komendy itp.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Jest to różnie bo jeszcze się uczę czas jaki mogę poświęcić jest to 14:00 do 22:00 w ciągu tygodnia a w weekendy 10:00 24:00 oczywiście z małymi przerwami na papieroska :)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak pełniłem już taką funkcje 2 razy na mniej znanej serwerowni (mogę podać nazwę na pw) sprawowałem się dobrze według graczy i mojej ekipy. Nie była to bardzo rozbudowana serwerownia ale 50 osób było trochę czasu pełniłem tę funkcję.
  • Coś o sobie:  Mam na imię Dominik mam 18 lat lubię grać w gry takie jak CS:GO, Hurtworld, Cs 1.6, Metin2. Nie jestem jakimś prosem w te gry gram jakoś przeciętnie według mojego zdania. Jestem miły (zależy w jakich okolicznościach :D) lubię pomagać ludziom, chcę czynić dobro na świecie, mam szacunek do wszystkich nawet do tych których nie znam wierzę w miłość, szczęście, pieniądze i pieniądze :). Myślę że jak niektórzy lubię sobie zapalić papierosa i w wolnej chwili wypić piwko.
  • Dlaczego Ty:  Hmm dlaczego ja, myślę iż ponieważ posiadałem takie stanowisko umiem się tym obsługiwać wiem o co chodzi znam podstawowe komendy itp. Decyzja zależy od was moi drodzy, byłoby mi bardzo miły jakbym został przyjęty na okres próbny zobaczyć jak to jest itp. Pozdrawiam serdecznie wszystkich Graczy, Administratorów, Helperów, Moderatorów i oczywiście Ekipe  JONT  i  TNL. Do zobaczenia :)

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

• 3 tygodnie później...

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...