Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] <[T☆N☆L] ✗ Maszczyk#2k18>

Maszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Maszczyk 
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Maszczyk#2k17, Maszczyk.
  • SteamID:  76561198302234866
  • Imię:  Dominik.
  • Mikrofon:  Posiadam.
  • Mutacja:  Już po przechodziłem mutacje w wieku 15 lat.
  • Znajomość regulaminu:  Wyczytany cały postaram się wykuć na pamięć.
  • Znajomość gry:  5/5 tak mi się wydaje, 230 godzin na  oryginalnej wersji 600+ na nonsteam.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Poniedziałek - czwartek 14:00-22:00 Piątek - Sobota 12:00 - 00:00 - 01:00. Też dużo zależy od tego czy będę chciał grać do rana to mogę być aktywny nawet do 5.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak pełniłem taką funkcję na pewnej serwerowni, aktualnie spędzam na niej dużo czasu a dokładnie na TeamSpeak3. Byłem na serwerze HurtWorld Moderatorem moim zdaniem dobrze mi to szło jak i również gracze byli miło nastawieni do mnie :)
  • Coś o sobie:  Ogólnie to tak lubię sobie wypić, zapalić i zjeść kebaba. Nie no śmieszkuje, ogólnie to interesuję się informatyką lubię sobie pogrzebać w komputerach porobić coś żeby szybciej pracowały itp. Mam szacunek dla swoich ziomków "Braci się nie traci" jak i do innych ludzi, chyba że dopadnie mnie biała gorączka to czasem jestem toksyczny ale to kilka minut i ochłonę :)
  • Dlaczego Ty:  Dlaczego ja? Myślę że mam szansę na to stanowisko ponieważ posiadałem już taką funkcję dobrze się tym obsługiwałem i gracze mnie chwalili. Decyzja zależy od was życzę miłego czytania i Pozdrawiam Ekipe  JONT i TNL oraz wszystkich graczy helperów moderatorów jak i oczywiście Administratorów ;)
  • Kierownik Hurtworld

Maszczyk.  Ciesze się ze wyraziłeś zamozaparcie w celu swojego udoskonalenia ale ja też pamiętam ze nieźle potrafiłeś i mnie z równowagi wyprowadzić.  Nigdzie się pewnie nie wybierasz.  Wiec podanie odrzucam. I będziemy obserwować.  Pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...