Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Spasibkaa

Spasibaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Spasibaaaa
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Spasibkaa/DOBRY PLEJER
  • SteamID76561198194000550
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: EKIPA SPORTOWA BEZ NAZWY
  • Imię: Mateusz
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Tak jest
  • Znajomość regulaminu: Znam znajomość regulaminu
  • Znajomość gry: perfecto mam w tą gierke 7kh
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: cały czas jak wstanę do momentu aż pójdę spać
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
  • Coś o sobie: A więc siemka siemka gram sobie w hurtworld bardzo lubię wieczne dymy na serwerze raidy na online itp, drugą rzeczą zaletą o której mogę powiedzieć jest bezstronność nie przeszkadzało by mi to że muszę zmutować osoby z mojego teamu, czasami nawet chciałbym żeby już nic nie mogli napisać. Następną rzeczą jest to ze chodzę do szkoły i naprawdę dobrze się uczę bo mi raz pani powiedziała "ucz się ucz nauka to potęgi klucz" i mam nadzieję ze tym potęgi kluczem będzie moja rola na serwerze :) dziękuje za uwage
  • Dlaczego Ty: Ponieważ jestem bezstronny oraz bardzo pomocny wydaję mi się ze to najlepsze cechy helpera który ma wnosić pokój i pomoc na serwerze :)
32 minuty temu, cytrus11 napisał:

nie polecam, wielki toxic wyzywa wszystkich o wszystko pruje się do kogoś jak ktoś mu coś powie/zrobi.

nigdy nie grałem z tobą na serwerze z tego co kojarze więc nie wiem po co się udzielasz :)

31 minut temu, Bartox napisał:

nie polecam użytkownika, wielki toxic + dzban allert

A nie polecasz mnie dlatego ze arkad nigdy nic nie mógł zrobić jak graliśmy na serwerze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...