Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Sapko

Sapko

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Sapko
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Sapczan
  • SteamID: 76561198314589361
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Nie posiadam stałej ekipy.
  • Imię: Mam na imię Sebastian.
  • Mikrofon: Tak, posiadam sprawny mikrofon.
  • Mutacja: Tak, przeszedłem mutacje.
  • Znajomość regulaminu: Zapoznałem się z regulaminem.
  • Znajomość gry: Mam około 3 tysięcy godzin, więc gra nie kryje już przede mną żadnych tajemnic.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W ciągu tygodnia jestem dość aktywny, jednak nie mam stałego czasu jaki przeznaczam na komputer myślę, że jest to około 3 godzin dziennie, a w weekendy od 5 w góre.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, 2-3 lata temu przez długi czas pełniłem rolę globalnego opiekuna na serwerowni ,,polskihurtworld,, (myślę, że każdy wyjadacz zna). Serwerownia już nie istnieje więc pozwolę sobie użyć jej nazwy w podaniu.
  • Coś o sobie: Mam na imię Sebastian, mam 19 lat, od 9 lat zamieszkuje Niemcy, gdzie zdałem maturę z ekonomii, aktualnie robię inżyniera. Co do mojej osoby... Jestem stanowczy, cierpliwy, wyrozumiały, bezkonfliktowy, zawsze potrafię znalezc jakieś rozwiązanie problemu oraz zachować zimną krew w trudnych sytuacjach. Bardzo cenie sobie szacunek, jeżeli ktoś mi go nie okazuję, zazwyczaj nie pozostaje mu dłużny. W wolnym czasie chodzę na siłownie, mma oraz tworze muzyke.
  • Dlaczego Ty: Dzięki mojej osobie ekipa HW69 zyska stawiającego na rozwój, kreatywnego, aktywnego oraz godnego zaufania członka. Na serwerze gram już dłuższą chwilę więc chciałbym dołożyć swoją cegiełkę skoro i tak spędzam na nim czas.

Czekam na komentarze i rozpatrzenie, pozdrawiam! - Sapko

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Sapko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...