Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] PhiliP

Filip

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Filip
  • Nick w grze: «ωgω» PhiliP
  • Imię:Filip
  • Wiek (min16) :16
  • Mikrofon:Sprawny
  • Mutacja:Jest
  • Znajomość regulaminu:Znam
  • Znajomość gry:Bardzo Dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:Codziennie po 5h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Niestety nie miałem tego zaszczytu
  • Coś o sobie:Jestem spokojnym chłopakiem lubiącym wspólnie z kolegami i pomagać innym.
  • Dlaczego ty:Ponieważ potrafię pomoc każdemu i napewno sprawdzę się na tym stanowisku

Jestem również na NIE.

- To druga osoba która składa podanie z klanu od ImMajsteRa i GrubySchabowy, a jak wcześniej pisałem w drugim podaniu, słabo to widzę żeby było trzech operatorów/opiekunów na serwerze w tym samym klanie. Jeszcze dwóch rozumiem, ale trzeci no bez przesady, potem będą sie gracze ich bali rajdować bo postraszą mutami, kickami, banami.

- "Znajomość regulaminu:Znam" tu raczej chodzi oto jak go znasz, dobrze, bardzo dobrze, umiarkowanie itd. Bo na serwerze każdy mi powie że zna regulamin a nie czytali go ani razu.

+ "Mikrofon:Sprawny"

+ "Znajomość gry:Bardzo Dobra"

- "Coś o sobie:Jestem spokojnym chłopakiem lubiącym wspólnie z kolegami i pomagać innym. ". Zubek napisał że nie umiesz opanować emocji i podał dokładną sytuacje, więc chyba nie Jesteś jednak "zbyt spokojnym chłopakiem".

- kolorystyka podania. Podanie ma być czytelne dla oczu. Nie jesteśmy w podstawówce żeby sie bawić w kolorowe zdania, bo itak dodatkowych plusów za to nie ma, a jak widać tylko - .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...