Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] NoName69

NoName69

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: NoName69
Nick w grze: NoName69
Imię: Oskar
Mikrofon: Posiadam, bez szumów i żadnych przesterów.
Mutacja: Już po
Znajomość regulaminu: 9/10 (300h w grze)
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Od 7 do 9 godzin. Najczęściej aktywny jestem wieczorami.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak , ale przez bardzo krótki okres czasu.
Coś o sobie: Nazywam się Oskar tak jak już pisałem. Interesuje się piłką nożną chociaż sam nie mogę w nią grać (chore kolana). Moją drugą pasją są gry między innymi Hurtworld, Cs;Go ,League Of Legends itp.
Dlaczego ty: (Trudne pytanie) Spędzam sporą ilość czasu w grze mógłbym kontrolować czat czy nikt się nie wyzywa nie używa wulgaryzmów. Chciałbym spróbować również swoich sił ponieważ jest spora ilość osób która nie nie przestrzega regulaminu. ;D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...