Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] NacpanyCiastkiem

svd_Kewino1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: svd_kewino1337
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: oczywiście  że tak odwoływałem się  od ub z 2017roku
  • SteamID: 76561198420999970
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Duo  z Świstakiem jak każdego wipe
  • Imię: Kewin
  • Mikrofon: W miarę dobry
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Niedawno przeczytana
  • Znajomość gry: gram  w hw od 2015roku około 3k godzin mam
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: no jak zaczynam wipe to gram juz  do konca 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: oczywiście  że tak prowadzę projekt z kolegami fivem rp i jestem  współwłaścicielem oraz prowadzę z Swistakiem team e sportowy
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Siemka mam na imie Kewin pochodzę z Warmi-Mazur milione jezior mam lat 15 mam młodszą siostrę która bardzo  mnie wkurza gram  w  hurtworlda od 2015roku Swistak moje hobbi to jezdzenie na rowerze  kaskadersko i bardziej  profesjonalnie jezdze na quadzie którego mam z miesiąc
  • Dlaczego Ty: Ponieważ  jestem pomocną  osoba i bardzo  aktywna nawet przed komputerem umiem spędzać  16h  dziennie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...