Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Miedziany

Miedziany

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Miedziany
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  Miedziany
  • SteamID: 76561198260976038
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  NTK/!!!
  • Imię:  Tomasz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: Jest również :)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Weekend (Piątek-Niedziela).
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak
  • Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Tomek, Lat 20, 2000H w Hurtworld. Nagrywam na Youtube, gram półprofesjonalnie w CS`a. (Turnieje Online, małe LANy)
  • Dlaczego Ty: Jestem osobą medialną i doświadczoną w tym zakresie. Posiadałem swój serwis. Jestem opanowany, nie wyzywam. Wiek raczej do tego zoobowiązuje. Gram  na s1 i zauważyłem że mało kiedy na tamtym serwerze mamy do czynienia z kimś z moderacji. Z racji z tego, że i tak gram, to z chęcią również w tym czasie zapanuję nad czatem! :)  
  • Muuurio zmienił(a) tytuł na [Helper] Miedziany

Dzisiaj to mnie nawet na serwerze nie było. Także jesteś nie doinformowany + od miesiąca nie dostałem żadnego mute`a. Mam wrażenie ze dodałeś ten komentarz ze względu, że również startujesz na to stanowisko. Bo nic się tu nie zgadza.

Piszę z ludźmi na pw zawsze jak zadają jakieś pytania na czacie i staram się im pomóc w miarę możliwości. Tak jak to pisze Mlodyinator.

Warto zaznaczyć, że w całej historii hw69 nie dostałem żadnego bana, bądź też muta. Co pewnie jest w konsoli :) Więc można łatwo sprawdzić, ze baku prawdy nie mówi.

Nie jestem przekonana czy to dobry pomysł, żeby osoba nagrywająca na YT została przyjęta do administracji. Różnie bywa i sama po sobie wiem, jak sporo czasu trzeba poświęcić w administracji, nie tylko na ts, gdzie zerka się co chwilę na cp, ale również na grze, dsc i miejscach postronnych. Ofc nie musimy cały czas pomagać, ale wyobraź sobie sytuacje, że prowadzisz live, a tu masz sytuacje, że osoby coś zgłaszają Tobie na pw i każdy to widzi. Co do Twojej osoby za wiele nie wiem, ale gryzie mi się jedno z drugim. Mam nadzieję, że rozumiesz. :)

2 godziny temu, Miedziany napisał:

Dzisiaj to mnie nawet na serwerze nie było. Także jesteś nie doinformowany + od miesiąca nie dostałem żadnego mute`a. Mam wrażenie ze dodałeś ten komentarz ze względu, że również startujesz na to stanowisko. Bo nic się tu nie zgadza.

Piszę z ludźmi na pw zawsze jak zadają jakieś pytania na czacie i staram się im pomóc w miarę możliwości. Tak jak to pisze Mlodyinator.

Warto zaznaczyć, że w całej historii hw69 nie dostałem żadnego bana, bądź też muta. Co pewnie jest w konsoli :) Więc można łatwo sprawdzić, ze baku prawdy nie mówi.

Jeśli tak było to zwracam honor byłem pewien, że to ty byłeś. 

10 godzin temu, Nadia napisał:

Nie jestem przekonana czy to dobry pomysł, żeby osoba nagrywająca na YT została przyjęta do administracji. Różnie bywa i sama po sobie wiem, jak sporo czasu trzeba poświęcić w administracji, nie tylko na ts, gdzie zerka się co chwilę na cp, ale również na grze, dsc i miejscach postronnych. Ofc nie musimy cały czas pomagać, ale wyobraź sobie sytuacje, że prowadzisz live, a tu masz sytuacje, że osoby coś zgłaszają Tobie na pw i każdy to widzi. Co do Twojej osoby za wiele nie wiem, ale gryzie mi się jedno z drugim. Mam nadzieję, że rozumiesz. :)

wydaję mi się, że jakby chłopak nie był pewny, to nie składał by wniosku o stanowisko. Zresztą z tego co wiem, na OBS można wyłączyć niektóre rzeczy (co wiąże się z tym że może wyłączyć ekran/daną zakładkę itp itd)

24 minuty temu, Miedziany napisał:

Nie tworzę aż tak dużo transmisji na żywo. Dotychczas tylko raz streamowałem z hw69. Po za tym do głównych zadań Helpera należy dbałość o spokój na czacie, a to w niczym mi nie przeszkadza. Pomagać mogę na transmisji, a w nagłych sytuacjach mogę przełączać sceny :)

Hmmm... Tak samo ważne jest siedzenie na ts i udzielanie pomocy na cp. Jak w takim wypadku to rozwiążesz? Do tego mam wrażenie, że serio nie zdajesz sobie sprawy ile czasu potrafią zjadać niektóre sprawy. 

Tak przy okazji chyba sam możesz odpowiadać na pytania i żaden adwokat nie musi cię reprezentować. Wiem, że kolega chce pomóc, ale o wiele lepiej mi się czyta, gdy "broni się" sam zainteresowany. Wtedy można go w pewien sposób poznać. :3

Jako HELPER nie jestem w stanie dużo zdziałać. Siedząc i pomagając na CP mogę jedynie pomóc swoją wiedzą o gierce. Bo dużego pola manewru nie mam. Mogę ewentualnie jeszcze pobrać od kogoś all co ma do powiedzenia i ew materiały i przekazać wyżej.

Tak chyba każdy helper robi. Bo jedyne permisje jakie posiada to mute na czacie. 

Jeżeli chodzi o Mlodego to o nic nikogo nie prosiłem. Popiera moją kandydaturę i tyle, tak jak w przypadku ludzi w temacie użytkownika bakuu.

Osobiście dalej uważam że się nadaję. Bo mam swoje lata, swoje przegrane godziny, oraz jestem opanowany. 

Pomagam ludziom na serwerze. Czegoś nie wiedzą to piszę z nimi na PW :).

W dniu 17.01.2021 o 00:58, Nadia napisał:

pozdro jak yt nie ma szans na helpera 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...