Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kuflowe Mocne

GamingGizmo

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: GamingGizmo
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Kuflowe Mocne hw69.pl
  • SteamID: 76561198888444981
  • Imię: Jakub
  • Mikrofon: Posiadam i sprawny.
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Przeczytałem i zapoznałem się z nim.
  • Znajomość gry: Na wysokim poziomie mogę powiedzieć że posiadam +3000h w HurtWorld.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Są wakacje, lecz mam też dziewczynę i inne obowiązki czasem pogram dłużej czasem krócej, ciężko to określić ale jestem wstanie poświęcić 4-10h dziennie.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, ale chciałbym spróbować swoich sił i pomóc w zwalczaniu toxiców na voice chat jak i na zwykłym chacie
  • Coś o sobie: Cześć. Mam na imię Kuba. Mam 18 lat interesuje się motoryzacją jak i pojazdami z PRL'a. Jestem z województwa Małopolskiego. Moim hobby jest zbieranie kolorowych smyczy jak i zapalniczek, takie śmieszne hobby ale coś tam trzeba w życiu robić.
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? Hmm... Myślę że nadaje sie na to stanowisko, ponieważ znam się na kulturze i chciałbym pomóc i zasilić szeregi administracji w pouczaniu graczy za ich złe zachowanie. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie. Subiektywna opinia lub komentarz też mile widziana :D
  • Marcel. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Kuflowe Mocne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...