Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Ksiądz Kapucyn

Ksiezulek

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Ksiezulek
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Ksiądz Kapucyn
  • SteamID: 76561198235360136
  • Imię: Jakub
  • Mikrofon: Tracer TRS-MC V3
  • Mutacja: Mam mutacje :P
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 8/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zależy, w tygodniu mniej więcej od 3 do 5 godzin, a jak mam czas to tak z 7-8 godzin
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nie, ale muszę od czegoś zacząć :P
  • Coś o sobie: Chodzę do Technikum Informatycznego, lubię grzebać przy plikach gier tworzyć modyfikację i ogólnie granie, ale jak narazie najbardziej przypadł mi do gustu Hurtworld, miałem kilka kont. Mam nadzieję, że będę miał okazje zostać adminem na jakimś serwerze. Lubię uprawiać wszelkiego rodzaju sport, poświęcam na niego około godzinę dziennie (Przynajmniej się staram :P). Zacząłem grac na waszym serwerze mniej więcej miesiąc temu, i z tego co widzę to macie bardzo ogarniętą serwerownie i chciałbym należeć to grona administracji :P
  • Dlaczego Ty: Chciałbym od czegoś zacząć, a myślę, że byłbym ogarniętym Helperem nawet bez Doświadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...