Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Ievoxi

Ievoxi

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Ievoxi
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  RED MALINA/KER-ZI
  • SteamID: 76561198995148615
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz:  Nie posiadany
  • Imię:  Krystian
  • Mikrofon: Posiadany 
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: 9,2/10
  • Znajomość gry: 8,5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  Spostrzegając na to iż bym faktycznie się dostał na helpera oczywistą dla mnie sprawą jest że większość mojego czasu wolnego bym poświecał dla serwera by gra była przyjemna dla każdej ze stron. Prywatnie sam gram będę grać na serwerze więc mam nadzieje że się spotkamy w fajnym gronie i porozmawiamy na różnorodne tematy 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Nie
  • Coś o sobie: Fan motoryzacji od 2-ch kółek aż po 4-ry, Elektroniki nigdy mało w życiu lecz jestem bardziej za myślą techniczną niz za elektroniczna pamiętajcie zanim dotkniecie elektronike upewnijcie się że wszystko techniczne jest sprawne 
  • Dlaczego Ty: W hurtworlda gram już kilka lat wspominając stare serwery biggames na których kochałem spędzać czas z ludźmi gdzie zasady i regulaminy nie były łamane aż w takim stopniu a dostępność cheatów była znikoma. Dlatego chciałbym wspomóc Dział Administracji Serwera by tworzyć jeszcze piękniejsze wspomnienia niż ja mam 
  • 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...