Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Enduro

Enduro

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Enduro
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Enduro
  • SteamID: (76561198237591064)
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Aktualnie nie gram z ekipą
  • Imię: Maciej
  • Mikrofon: Myślę ze jest okej
  • Mutacja: W trakcie mutacji (nie piszczę)
  • Znajomość regulaminu: Myślę ze jest naprawdę dobra
  • Znajomość gry: Bardzo dobrze znam grę ponieważ mam dużo przegranych godzin i naprawdę ogarniam
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5-8 h na tygodniu a w weekend nawet 12h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak byłem adminem na jednym serwerze 
  • Coś o sobie: (Jestem Maciej mam 16 lat i w wolnych chwilach pogrywam w hurtworlada głównie na waszych serwerach , poza wirtualnym światem bardzo lubię sport oraz gram w koszykówkę w lidze.Jestem towarzyski i otwarty!)
  • Dlaczego Ty: Myślę że nadaje się na helpera ponieważ jestem zaangażowany , towarzyski a gdy sytuacja tego wymaga poważny i odpowiedzialny oraz mam doświadczenie.Staram się być jak najbardziej aktywny oraz jestem lojalny i słowny a co najważniejsze należycie wykonuje swoją prace.
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Enduro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...