Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] DUMBASS

DUMBASS

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Paweł
Nick na forum:DUMBASS
Znajomość regulaminu:10/10
Znajomość funkcji moderatora:8/10                                                                                                                                                                                                              Czas jaki możesz poświęcić na forum (dziennie):od 4 do 10h na forum jestem cały czas gdy mam odpalonego pc.
Krótki opis (siebie):Mam na imie Paweł mam 16 lat chodzę do 1 technikum na profil technik informatyk (e-sport) moje hobby to siatkówka,gry komputerowe.Gram w         hurtworlda  około 7miesięcy,aktualnie na orginalnej wersji mam około 300h a na cracku miałam ponad 600.
Dlaczego Ty:Jestem osobą która lubi pomagac można na mnie polegać nie wyzyawam nie sprawiam problemów w żaden sposób
Pomysły na rozwój sieci:

Nick na forum: DUMBASS
Nick w grze: DUMBASS
Imie: Paweł
Mikrofon:Tak
Mutacja:Tak
Znajomość regulaminu:Tak
Znajomość gry:9,5/10 (niema ludzi idealnych :P)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:od 4 do 10h
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:

14 minut temu, DUMBASS napisał:

Jak coś to jest moje podanie bo tamto miss clickiem dodałem :/

Nick na forum: DUMBASS
Nick w grze: DUMBASS
Imie: Paweł
Mikrofon:Tak
Mutacja:Tak
Znajomość regulaminu:Tak
Znajomość gry:9,5/10 (niema ludzi idealnych :P)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:od 4 do 10h
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:Tak na serwerze s14 polskihurtworld (tego serwera już niema :( )
Coś o sobie: Mam na imie Paweł mam 16 lat chodzę do 1 technikum na profil technik informatyk (e-sport) moje hobby to siatkówka,gry komputerowe,troche interesuje sie motoeyzacją.Gram w hurtworlda  około 7miesięcy,aktualnie na orginalnej wersji mam około 300h a na cracku miałam ponad 600.
Dlaczego ty: Ty:Jestem osobą która lubi pomagac można na mnie polegać nie wyzywam nie sprawiam problemów w żaden sposób,szybko sie ucze,jestem ogarnięty nie wybucham jak małe dziecko jak ktoś mi zwraca uwage.Jak popełnie jakiś błąd staram sie go szybko naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...