Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Diho

Diho

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Diho 
  • UniqueID: ZHStxaJAZhqkHolHtwel0NfmuEE=
  • Pierwsza Wizyta: 2020.04.16 godzina 23:34;41
  • Data urodzenia: 21.01.2002
  • Wiedza o TS3 od strony Usera 9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina 6/7
  • Kariera na TS3: Witam, nie pełniłem żadnych i dlatego chciałbym spróbować moich możliwości i liczę na waszą pomoc.(PRZEZ MIESIĄC BYŁEM WŁAŚCICIELEM WŁASNEGO SERWERA, Z KTÓREGO KORZYSTAŁEM WRAZ ZE ZNAJOMYMI)
  • Dlaczego ten TS?: Lubie tego TeamSpeka, siedzę na nim już dobrych dwóch lat, ale był format robiony już z 10 razy i logi reset. Miła administracja ( Pozdrawiam Muuurio, wierzyłeś we mnie) fajna atmosferka, nie wywala tska co pare dni jak inne. Ogólnie spodobał mi się jak i moim znajomym.+ ADMINISTRACJA KOZAK 24/7 SIEDZI NA TS ❤️ 
  • Rozmiar buta: 44
  • Kilka słów o sobie: Witam mam na imię Hubert, mam 18 lat, pochodzę z województwa Podkarpackiego.Chodzę do IIILO na profil mat-fiz-inf. Moimi hobby są głównie komputer, elektryka i rzeczy związane z grami typu Hurtworld, Rust, CSGO.W roku szkolnym po lekcjach uczęszczam raz w tygodniu na zajęcia z łucznictwa. Moje zalety to umiejętność poradzenia sobie z każdym problemem, bardzo dobra komunikatywność z ludźmi oraz duża ilość czasu spędzana na Teamspeaku.

• Czas na TS: Dziennie około 8-12h
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Jest perfekcyjny moim zdaniem, chociaż niektórzy z klientów są toksyczni.
  • Co chciałbyś robić: Na razie nie wiem, ponieważ nawet nie jestem adminem, a jak będę starszym to wtedy pogadamy
  • Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Diho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...