Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] BloodY

DildoS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick w grze: BloodY

Nick na forum: DildoS

SteamID: 76561198844808390

Imię: Matii

Mikrofon: posiadam

Mutacja: już za sobą

Znajomość regulaminu: Nie jest najgorzej (nie różni się on zbytnio od innych) w razie potrzeby zawsze mogę wspomóc się wersją przeglądarkową

Znajomość gry: 10/10 - 7300H 

Czas który mogę poświęcić serwerowi: w tygodniu 4-6H/weekend 3-14H

Coś o mnie: Maniak hurtworldowy za każdą próbą przerwy od tej jakże urodziwej giereczki wracam dosłownie po paru godzinach^^ mieszkam w Wielkopolsce, lubię lekkoatletykę, piłkę ręczną, pompowanie bicka i nie tylko :D

Dlaczego ja: W zakresie swoich możliwości chciałbym pomóc w promowaniu oraz rozwijaniu serwera który jest unikalny (jedyny v1 x1)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...