Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Andrewkox/Nj4

Nj4king

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: Nj4king
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Andrewkox, Nj4;x
  • SteamID76561198257837985
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Dropki Spasiby, INTERCONTINENTAL TEAM, 
  • Imię: Andrzej
  • Mikrofon: Posiadam
  • Mutacja: Tak jest
  • Znajomość regulaminu: Znam znajomość regulaminu
  • Znajomość gry: Superancko dobrze, dobrze w ciul 6kh w tą gre.
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: cały czas jak wstanę do momentu, gdy nie bede mial pracy, bo bede robil bity zeby zrobic kwity i zeby zyc skromnie.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Wielokrotnie, jestem informatykiem z wyksztalcenia 
  • Coś o sobie: Siema jestem uzależnionym graczem hurtworldowym, bylym administaratorem serwera fox____, przyszłym raperem Quequality, prawie producentem muzycznym. Ogolnie jestem spod ukrainy, mieszkam w cyganskiej wiosce o nazwie nie wazne jakiej. Lubie ładne nieowlosione kobiety/ dziewczyny/ nastolatki jak zwal tak zwal, jestem smieszny, super ojciec, przyszly tesc. Kocham lowic ryby, uprawiac seks, grac w volejboll. Lubie wypady po piwo dla starego zawsze dowoze na czas i polecam sie jako taxsuwkasz. Miły chlopak, dzien dobry na klatce schodowej zawzse jest, bloki w sercu podworko tez, kocham zycie jebac psy kochac pieski ser krolewski.
  • Dlaczego Ty: Ponieważ jestem weteranem tej gry, szanuje ludzi pokroju mojego, ogolnie kocham swiat, nienawidze nienawisci, mysle ze wiedza nie jest tak przydatna jak wyobraznia dlatego mysle ze moje podanie na helpera bedzie przyjete. Pozatym moglbym jakoms fajnom piosenke sklejic o serwerku he he. Umiem komendy na pamiec jak w gta san andreas, gralem w ekipie z michaelem bagietsonem to moje najwieksze osiagniecie hurtworldowe, bo chyba malo osob gralo z takim famem w ta gre. Dlatego jestem wyjatkowy i powinienem zostac helperem. Pozdrawiam, z cala rodzina, buziaczki :)
  • !Dark! zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Andrewkox/Nj4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...