Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Alucard

mesajah

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Alucardek
Nick w grze: คℓυcαя∂™ iLoveMusic
Imię: Tobiasz
Mikrofon: Jest
Mutacja: Jest
Znajomość regulaminu: Myślę, że dobra.
Znajomość gry: Dobra.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Zależy to od dnia w weekendy więcej, lecz wracam ze szkoły zazwyczaj o 15, tylko w poniedziałki/środy/piątki chodzę na siłownię i jestem o 17 w domu, lecz wtedy gram bez przerwy do około 3 rano.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Tak
Coś o sobie: Jak już pewnie większość z was wie mam na imię Tobiasz liczę sobie 17 lat. Mieszkam w Koninie jak pewnie reszta osób w moim wieku uczę się. Nie przesiaduję całych dni przed komputerem, w wolnych chwilach wychodzę na miasto ze znajomymi, spotkać się z dziewczyną moją perełką o którą dbam jak o nowe ferrari kobietę trzeba szanować i wielbić. Chodzę także na siłownie mam nawet troszkę sprzętu w domu jak mi się nudzi to mogę mały trening sobie zrobić, lecz i tak wolę wyjść na profesjonalną siłkę na mieście. Co by tu dłużej się rozpisywać przesiaduję często na serwerowym TeamSpeak'u możecie mnie tam spotkać i porozmawiać ale w tym natłoku spraw mam jeszcze sporo czasu na grę.
Dlaczego ty: Myślę, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko mam duże doświadczenie z grą Hurtworld, chciałbym także nieść pomoc użytkownikom gry a także okazać swoją pomocną dłoń dla serwerowni i dorzucić swoją cegiełkę do rozwoju serwerów Hurtworld. Nie zawsze każdy ma czas być na serwerze uważam im większa liczba "Helperów" tym lepiej, wtedy szybciej i sprawniej można kontrolować chat/grę i nie dopuścić do złamania regulaminu. Gram dość długo dziennie i oczy mnie bolą jak widzę na chacie bluzgi i wyzwiska sam nie jestem święty kiedyś tam napisałem parę słów na "k" lecz staram się pilnować i ujmować moje słowa w bardziej wyrafinowany sposób. Staram się także pomagać na chacie, odpowiadam na pytania graczy o ile znam odpowiedź, jeśli jej nie znam to kminię.

Były tam jakieś spiny z "Harryticem", lecz ja nie mam do niego urazy tylko mój team się ciągle do niego pruje starałem się ich na TS3 uspokoić i chyba przyniosło to skutki. Mianowicie byliśmy z nim w teamie sam nas przygarnoł a następnie zachował się jak za przeproszeniem "prostak" zamiast powiedzieć, że nie chce z nami grać idźcie sobie z teamu to odstawił jakąś szopkę z niszczeniem totemów i zdenerwowanie mojego teamu myślę, że było uzasadnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...